Documentul recomandă, de asemenea, să nu oferiți răcire pre-spitalicească (nivel A)

Documentul recomandă, de asemenea, să nu oferiți răcire pre-spitalicească (nivel A)

Într-un răspuns la blogul lui Perrin, compania îi scrie pe al său "înșelăciunea intenționată pentru public are câteva grafice frumoase" în ciuda sa "presupuneri greșite," și că a lui "înşelăciune" este "rău."

O mână de versiuni sunt dedicate punerii științei în "termeni profani," intrând adesea în detalii despre multe dintre rezultate, dar fără a elibera niciodată pe deplin datele.

Proprietarii Genervon, Dorothy și Winston Ko – este chimist, el este arhitect – au spus că au fost inspirați să creeze compusul prin acest pasaj din Biblie: "șchiopul va sări ca un cerb și limba mută strigă de bucurie."

"Acest medicament nou raportat, realizat de o companie de biotehnologie, fondată de doi indivizi care au fost inspirați de o profeție biblică, pare a fi prea bun pentru a fi adevărat," Paul Wright, MD, președinte de neurologie la North Shore University Hospital din Long Island, New York, a declarat într-un e-mail către MedPage Today. "Mă tem că datele pot fi inexacte și pot produce speranță falsă în comunitatea SLA."

Pot exista 6.700 – 14.000 mai puține zdruncinări din fotbalul de liceu acum, deoarece mai puțini adolescenți joacă acest sport, au raportat cercetătorii pediatrici. Numărul de băieți din liceu care joacă fotbal de echipament a scăzut din 2009, ceea ce ar putea fi legat de îngrijorările crescânde cu privire la encefalopatia traumatică cronică progresivă și alte riscuri. (JAMA Pediatrics)

Unii pacienți cu scleroză multiplă tratați cu natalizumab (Tysabri) au prezentat mici leziuni progresive de leucoencefalopatie multifocală la RMN, dar au prezentat ADN-ul virusului JC nedetectabil în lichidul cefalorahidian. "Acest lucru poate împiedica un diagnostic formal de LMP și poate complica tratamentul pacientului la pacienții cu leziuni mici de RMN, care sugerează foarte mult LMP detectată precoce prin farmacovigilență," au scris cercetătorii în JAMA Neurology.

Un nou studiu a contestat opinia larg răspândită conform căreia creierele umane adulte produc neuroni noi, sugerând că hipocampul nu mai produce celule noi până la vârsta de 13 ani. (Natura)

Tot în Nature: Cercetătorii de la Stanford au raportat că CRISPR a dezvăluit o posibilă țintă de droguri SLA.

Sarepta spune că FDA este deschisă revizuirii următorului său tratament experimental pentru distrofia musculară Duchenne, în ciuda controverselor anterioare asupra primului medicament Duchenne al companiei, eteplirsen (Exondys 51). Noul medicament al Sarepta, golodirsen, poate crește distrofina la 1,2% din ceea ce s-ar găsi la un pacient normal, o creștere de 11 ori față de ceea ce se găsește la pacienții cu distrofie musculară. (Forbes)

Patru oameni de știință despre demență au împărțit anul acesta premiul cerebral de 1 milion de euro de la Fundația Danemarca Lundbeck pentru identificarea modificărilor cheie ale proteinelor care au avansat cercetarea bolii Alzheimer. (Stirile BBC)

Academia Americană de Neurologie și-a actualizat declarația de poziție cu privire la utilizarea marijuanei medicale pentru tulburările neurologice. (AAN)

Imaginea funcțională a creierului cu rezoluție înaltă poate arăta unele dintre cauzele care stau la baza diferențelor în ceea ce privește competența memoriei între adulții tineri și adulții mai în vârstă și poate ajuta la caracterizarea modificărilor creierului pe măsură ce oamenii îmbătrânesc. (Neuron)

Terapia genică Voyager Therapeutics pentru boala Parkinson a arătat o promisiune în primele date din studiul său de mică fază Ib. (Noutăți despre puncte finale)

Și o nouă firmă de biotehnologie, Prevail Therapeutics, a debutat pentru a concura pe piața terapiei genice pentru Parkinson și alte boli neurodegenerative. (Fierce Biotech)

Fundația Parkinson a stabilit un nou program de testare genetică și consiliere pentru pacienții cu Parkinson. Inițiativa sa genetică va crea cea mai mare bază de date de date genetice pentru boala activă prin proiectul Parkinson’s Outcomes Project, care are peste 10.000 de participanți în cinci țări. (Știrile Parkinson astăzi)

Hipotermia terapeutică este susceptibilă de a îmbunătăți rezultatele neurologice la pacienții care sunt comatoși după un stop cardiac în afara spitalului (OHCA) și ar trebui oferită, conform unui nou ghid de la Academia Americană de Neurologie (AAN).

Răcirea corpului la 32 – 34 grade Celsius (89,6 – 93,2 grade Fahrenheit) timp de 24 de ore după OHCA cu un ritm cardiac inițial de tahicardie ventriculară fără puls sau fibrilație ventriculară a obținut o recomandare de nivel A pentru îmbunătățirea rezultatelor neurologice, comparativ cu lipsa răcirii MD, co-director al Centrului de Encefalită la Johns Hopkins Medicine din Baltimore și alți membri ai subcomitetului AAN pentru elaborarea, difuzarea și implementarea ghidurilor, a scris în document, online în Neurologie.

Puncte de actiune

Rețineți că această recomandare a ghidului sugerează că hipotermia terapeutică va fi oferită persoanelor aflate în comă după stop cardiac în afara spitalului. Durata și rata ideală de răcire, precum și mecanismul de reîncălzire nu sunt încă cunoscute.

Există, de asemenea, dovezi de nivel B că managementul temperaturii țintite – răcirea la 36 ° C (96,8 ° F) timp de 24 de ore, urmată de reîncălzirea la 37,5 ° C (99,5 ° F) timp de 8 ore – este la fel de eficientă ca hipotermia terapeutică standard pentru Pacienții cu OHCA al căror ritm inițial a fost TV / VF sau activitate electrică fără sistolă / fără puls și este o alternativă acceptabilă, a remarcat echipa.

"Persoanele care se află în comă după ce au fost resuscitate după un stop cardiac necesită îngrijiri complexe neurologice și medicale, iar neurologii pot juca un rol cheie în îmbunătățirea rezultatelor prin asigurarea răcirii corpului," Geocadin a declarat într-un comunicat. "Acest ghid recomandă ca răcirea să fie utilizată mai des pentru pacienții care se califică."

Echipa a analizat studiile de hipotermie terapeutică efectuate din 1966 până în 2016. O recomandare de nivel C a fost dată hipotermiei terapeutice pentru îmbunătățirea rezultatelor neurologice la pacienții în comă cu OHCA al căror ritm inițial a fost activitatea electrică fără impuls sau asistola.

"Hipotermia ușoară indusă a apărut ca o terapie eficientă pentru îmbunătățirea rezultatelor la pacienții cu TV / FV ca ritm cardiac inițial al acestora, dar rolul său la pacienții cu activitate electrică fără puls sau cu asistolă rămâne incert."

Documentul recomandă, de asemenea, să nu oferiți răcire pre-spitalicească (nivel A).

Geocadin și colegii săi au avertizat că alte aspecte ale hipotermiei terapeutice necesită studii suplimentare, inclusiv determinarea metodei optime pentru inducerea și menținerea hipotermiei terapeutice, rata ideală de răcire și intervalul optim de temperatură țintă.

De asemenea, este necesar să se investigheze protocoalele de reîncălzire, care au variat adesea între studii și ar putea explica unele variații ale rezultatelor, a spus echipa. "Nicio metodă nu a stabilit superioritatea, iar clinicienii trebuie să înțeleagă metodele și tehnologiile existente, astfel încât să fie mai bine informați atunci când achiziționează echipamente și dezvoltă protocoale."

Într-o declarație, Geocadin a acuzat familiile pacienților de a-i întreba medicul "dacă persoana iubită se califică pentru răcirea corpului."

Dezvăluiri

Autorii au dezvăluit relații financiare cu Allergan, Abbott și AbbVie.

Sursa primara

Neurologie

Referință sursă: Geocadin RG și colab "Rezumatul ghidului de practică: reducerea leziunilor cerebrale în urma resuscitării cardiopulmonare" Neurologie 2017.

Retragerea de către Purdue a unei cereri suplimentare de medicamente noi, legată de formularea sa de descurajare a abuzului de OxyContin, a ridicat întrebări cu privire la cerințele post-comercializare ale medicamentului.

Citând necesitatea unor analize suplimentare de date despre produs, compania a retras oficial SNDA cu o zi înainte ca personalul agenției să fi lansat evaluarea cererii, înainte de o reuniune a comitetului consultativ programată pentru săptămâna viitoare.

Avizul Registrului Federal despre întâlnire spune că ședința urma să fie revizuită "studii postmarketing care evaluează utilizarea abuzivă și / sau abuzul de OxyContin reformulat" și dacă aceste studii "au demonstrat că produsul reformulat are un impact semnificativ asupra abuzului."

Într-adevăr, scrisoarea agenției din 2010 prin care aproba produsul spunea în mod specific că, ca condiție de aprobare, Purdue trebuia să o facă "efectuați studii epidemiologice pentru a aborda dacă modificările aduse formulării OxyContin (clorhidrat de oxicodonă cu eliberare controlată) care fac obiectul acestei https://harmoniqhealth.com/ro/suganorm/ cereri au ca rezultat o scădere a abuzului și abuzului și a consecințelor acestora: dependență, supradozaj și deces."

Dar agenția spune acum că aceste studii nu au fost niciodată necesare, oferindu-i lui Purdue opțiunea de a-și prezenta datele cu privire la descurajarea efectivă a abuzului produsului său reformulat – pentru care a câștigat deja etichetarea de descurajare a abuzului în 2013.

Eric Pahon, purtător de cuvânt al FDA, a declarat că scrisoarea din 2010 a fost emisă sub o altă administrație, condusă de Bob Rappaport, MD, care s-a retras din agenție în septembrie anul trecut. Actualii oficiali ai FDA nu au putut explica de ce scrisoarea inițială includea cerințele epidemiologice postmarketing.

"Acesta este un studiu voluntar pe care Purdue îl făcea," Spuse Pahon. "FDA a vrut să facă acest lucru, dar nu a fost necesar. Nu avem nicio autoritate pentru a le impune să facă acest lucru." Rappaport nu a putut fi contactat pentru comentarii.

Într-o declarație, șeful afacerilor cu reglementările Purdue, Richard Fanelli, a declarat că compania a decis să facă analize suplimentare ale datelor sale privind ratele de abuz.

Purdue a reformulat OxyContin în 2010 într-un efort de a reduce un flagel al abuzului legat de droguri. La acel moment, FDA și-a exprimat îngrijorarea că studiile postmarketing pe care Purdue le-a propus să urmărească aceste rezultate nu ar fi "captează cu succes informațiile necesare care ne vor permite să evaluăm impactul, dacă există, atribuibil schimbării [în formulare]."

Deși FDA afirmă acum că nu există studii epidemiologice post-comercializare necesare în mod special pentru OxyContin reformulat, baza sa de date de studii post-comercializare produce cinci studii necesare legate de medicament.

Primul studiu post-marketing obligatoriu solicită companiei să "furnizați estimări cantitative ale riscurilor grave de abuz, abuz, dependență, supradozaj și deces" pentru clasa generală de opioide cu eliberare prelungită și cu acțiune îndelungată. Aceste rezultate nu sunt scadente până în iunie 2018 și nu a existat nicio cerință pentru rezultate referitoare în mod specific la produsele care descurajează abuzul.

Celelalte patru studii ar trebui, de asemenea, să dezvolte și să valideze măsuri ale acestor parametri, să evalueze riscul de hiperalgezie și să valideze alte măsuri de abuz, inclusiv cumpărăturile medicului.